مدارک مورد نیاز جهت ویزای توریستی

ردیف

مدرک

1

کپی تمام صفحات پاسپورت

2

ترجمه شناسنامه

3

پرینت حساب بانک (تمکن مالی) یا گردش حساب شش ماهه

4

پرکردن و تأیید فرم درخواست ویزا    (Application form)

5

پرکردن اطلاعات خانوادگی (Family information)

6

دو قطعه عکس 4*6

7

ترجمه سند ملکی

8

ترجمه سند شغلی (درصورت اشتغال)

9

دعوتنامه (اختیاری)

10

ترجمه سند ازدواج (اختیاری)

11

رزرو هتل و بلیط (اختیاری)

برای دریافت ویزای 5 ساله Super visa  علاوه بر مدارک فوق لازم است که مدارک اقامت موقت یا دائم فرد مقیم در کانادا ارائه گردد.

درباره ما

دفتر خدمات مسافرتی طهران, در جهت ارائه خدمات ترجمه رسمی و غیر رسمی ، اخذ ویزای کانادا و امریکا و... با رعایت اصول مشتری مداری در سال ۱۳۸۹ تاسیس گردیده و با بهره گیری از مترجمین خبره و کارآزموده و همچنین مشاورین حقوقی مجرب, کیفیت و صحت ترجمه را تضمین می کند.

لینک های مفید

© 2015 Tehran Tarjome. All Rights Reserved. Designed By Milad Mohsennejad

Search